Gå til sidens indhold
  Spaderne er sat i jorden til spadestik. Foto: Kenneth Jensen.

  Vision

  Frederikssund Kommune er præget af gode forbindelser. Natur, arbejdspladser, uddannelser, kultur og hovedstaden er lige ved hånden, og aktive mennesker indgår forbindelser, der skaber liv og nærvær. Kommunen bakker op om frivillige og virksomheder, der skaber vækst og sætter ny i gang. Vi satser på nærvær.
  Vi vil gøre vores tre kyster og øvrige rige natur mere tilgængelig. Det tiltrækker indbyggere og turister og skaber job i lokalområderne. Ny bro, motorvej og smartcity Vinge forbinder os tæt til hovedstaden. Det skal give hele kommunen et løft, som vi forstår at markedsføre. Vi satser på synlighed.
  Alle skal have en uddannelse. Det er den direkte forbindelse til et trygt liv. Vi vil højne det faglige niveau og trivslen i daginstitutioner og skoler. Sammen med virksomhederne vil vi skabe et center for jobskabende faglige uddannelser til unge og voksne. Vi satser på viden.
  Kommunen er borgernes, og deres liv og hverdag sætter dagsordenen for kommunen. Vi udvikler kommunens service sammen med aktive borgere og fællesskaber. Kommunen møder borgere og virksomheder med et smil og går målrettet efter resultatet gennem dialog. Vi satser på borgere og virksomheder.
  Nyheder
  22. januar 2020
  Velbesøgt dialogmøde i Vinge
  Tirsdag den 21. januar var omkring 60 vingeborgere mødt op til informations- og dialogmøde om de kommende lokalplaner for områderne vest og syd for Deltakvarteret.
  Kort over Deltakvarteret og de tilstødende områder. Visualisering: Frederikssund Kommune.
  21. januar 2020
  Invitation til demenscafé
  Demenscaféen er for hjemmeboende borger, der lider af en demenssygdom samt deres ægtefæller. Her er der mulighed for en god frokost, snakke og hygge med ligestillede.