Vær' med

Du kan sende kommentarer til forslag til planen ved at benytte denne formular. Du kan også vedhæfte billeder, kort og tekst.
Du skal oplyse en e-mailadresse, da der sendes en kvittering på modtagelse af dit høringssvar.
Hvis ikke det er muligt at sende via denne formular, kan du sende til planoggis@frederikssund.dk el. Frederikssund Kommune, Plan & GIS, Torvet 2, 3600 FrederikssundHvis du har adressebeskytelse sæt kryds her


Dine kommentarer vil blive politisk behandlet, når høringsperioden er slut og offentligøres ved den endelige vedtagelse af planen.


Forside : Om planen : Fakta om Frederikssund

Fakta om Frederikssund

Sammenlægningen af Frederikssund, Jægerspris, Skibby og Slangerup kommuner skabte i januar 2007 den nye Frederikssund Kommune. Kommunen har en høj erhvervsfrekvens, en lav ledighed og et varieret erhvervsliv.

Arealmæssigt er Frederikssund Kommune den næststørste i Nordsjælland, og giver med sine landskaber let adgang til kyst og natur.

Med en beliggenhed ca. en times kørsel fra København er Frederikssund Kommune en attraktiv bosætningskommune.

Frederikssund Kommune arbejder for, at kommunen skal være en stærk, bæredygtig og udviklingsorienteret del af Hovedstadsregionen, og et centrum for udvikling af spændende bo-områder og erhvervsudvikling.

Frederikssund Kommune har det største udviklingspotentiale i hele Hovedstadsområdet, idet kommunen i Vinge rummer det største samlede område for bolig- og erhvervsudvikling i regionen på ca. 370 hektar.

KOMMUNEN I TAL:

Indbyggertal pr.
1. januar 2017: 45.036


Arbejdsstyrken 
November 2015: 22.559


Antal km²: 248,63


Kirkeskat: 0,96 %
2017


Kommunal
skatteprocent: 25,4 %
2017


Kommunal
dækningsafgift:
forretningsejendomme: 0 ‰
2017


Kommunal
grundskyld: 32,5 ‰
2017