Vær' med

Du kan sende kommentarer til forslag til planen ved at benytte denne formular. Du kan også vedhæfte billeder, kort og tekst.
Du skal oplyse en e-mailadresse, da der sendes en kvittering på modtagelse af dit høringssvar.
Hvis ikke det er muligt at sende via denne formular, kan du sende til planoggis@frederikssund.dk el. Frederikssund Kommune, Plan & GIS, Torvet 2, 3600 FrederikssundHvis du har adressebeskytelse sæt kryds her


Dine kommentarer vil blive politisk behandlet, når høringsperioden er slut og offentligøres ved den endelige vedtagelse af planen.


Forside : Om planen : Detailhandelsanalyse : Butiksanalyse : Jægerspris

Jægerspris

Jægerspris er kommunes tredjestørste by med ca. 4.100 indbyggere. Jægerspris ligger ca. 6 km nordvest for Frederikssund i den nordlige del af Hornsherred. Byen har kun 8 butikker, hvoraf 7 er dagligvarebutikker. Ud over dagligvarebutikkerne har byen en enkelt butik med brugskunst. Den største butikskoncentration findes langs Hovedgaden, som er udlagt som lokalcenter. Her findes fem af byens syv dagligvarebutikker, som udgøres af Aldi, Fakta, et apotek og to blomsterforretninger.

Herudover har Jægerspris sin primære dagligvareforsyning fra Super Brugsen og Netto på Møllehegnet, som er en del af bymidten. 75 % af byens butikker er omfattet af et kædesamarbejde, hvilket i stort omfang udgøres af dagligvarebutikkerne.

Jægerspris har ca. 5 færre butikker end i 2011. Blandt andet er tre butikker lukket på Hovedgaden, herunder en bager, en tøjforretning og en stofforretning. Byens indbyggertal udgør ca. 9 % af kommunens samlede indbyggertal, mens byens detailhandelsomsætning udgør 8 % af kommunens samlede omsætning fra detailhandel.